Fidget

Cele mai bune jucării antistres – fidget toys

Neliniștea, nervozitatea sau nerăbdarea, manifestate prin mișcări ușoare și ritmice, sunt unele dintre caracteristicile fundamentale ale anxietății și chiar ale ADHD.

În timp ce neliniștea este mai vizibilă la copiii cu ADHD sau anxietate, în prezentul reprezentat de munca de la domiciliu, cu apeluri telefonice interminabile, meetinguri pe zoom, neliniștea a devenit o problemă și pentru adulți.

Anxietatea, energia nervoasă, plictiseala și neliniștea pot fi un hoț de concentrare și productivitate în ziua noastră de muncă. De asemenea, poate duce la obiceiuri nedorite, cum ar fi tremurarea picioarelor, mușcăturile unghiilor, culegerea pielii și chiar verificarea telefoanelor noastre prea des.

Infinity cube

infinity cube fidget

Așa cum spune și numele, cubul Infinity se remarcă prin posibilitățile de reconfigurare nelimitate. Gândite să încapă într-o singură mână, clapetele și pliurile oferă o sursă de mișcare constantă. Dar această jucărie tinde să fie mai discretă.

Cubul este potrivit pentru copii și adulți și oferă un design elegant, care poate fi mai potrivit pentru un mediu profesional.

Therapy Tangle

jucarii fidget toys tangle

Fără piese mici sau construcție complicată, această jucărie este potrivită pentru vârsta de 3 ani și peste. Oferă mai multe suprafețe textile, de la jeleu la plastic texturat, până la ocuparea degetelor neliniștite. Această jucărie neliniștită este, de asemenea, o opțiune terapeutică pentru a calma degetele și articulațiile obosite de prea mult timp la telefon sau sarcini lungi de scris.

Deoarece piesele sunt din plastic, pot fi curățate cu ușurință cu apă și săpun, un lucru obligatoriu pentru părinți și lucrătorii de birou care încearcă să reducă răspândirea germenilor.

Inele fidget din tungsten

fidget ring inel din tungsten

Nu este nimic mai discret decât bijuteriile elegante care sunt in același timp și o jucărie plină de viață. În timp ce aceasta este una dintre opțiunile mai scumpe din această listă, această jucărie agitată arată ca un inel modern, dar acționează ca un fidget toy. Deși poate fi rotit pentru a ajuta la alungarea neliniștii, este folosit și în practicile de meditație pentru a ajuta la calmarea minții și la creșterea concentrării.

Conceput pentru ambele sexe, este rezistent la zgârieturi, are o senzație netedă la filare și vine cu o cutie din lemn de înaltă calitate.

După ce trebuie să evaluezi o jucărie Fidget antistres

Materiale și asamblare de calitate

Deși are dimensiuni reduse, o jucărie fidget antistress bună ar trebui construită cu simț de răspundere. Jucăria ar trebui să poată rezista la utilizarea frecventă fără a se rupe sau a se uza. Sunt necesari rulmenți de calitate pentru un timp de rotire cât mai lung si rapid, adică cu cât mai puține forțe de frecare.

Textură și atingere

O jucărie bună de agitare ar trebui să aibă părți mișcabile netede și să fie ușoară în greutate, dar și robustă. Texturile și caracteristicile multiple vor menține degetele ocupate și distrate, fără a vă distrage atenția de la sarcina la îndemână. Texturile ar trebui să fie liniștitoare, neiritante sau aspre în vreun fel. Jucăria trebuie să fie cântărită, dar nu grea.

Distractiv, dar nu distrage atenția

Scopul jucăriei este de a oferi o ieșire pentru excesul de energie pentru a crește focalizarea, mai degrabă decât a redirecționa focalizarea către jucăria însăși. Dacă culorile strălucitoare sunt deranjante, o jucărie de culoare moale, cu caracteristici subevaluate, poate fi mai bună pentru dvs.

Sursa: verywellmind.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *